Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Uređenje terase s gredicama u stambenom kompleksu

Opis Projekta:

Uređenje terase,  dimenzija 60 m2.

Terasa koja je dobila novi identitet s par jednostavnih i modernih elemenata koji se mogu s vremenom premještati u novi raspored, od sada će zajedno za interijerom stana činiti jedinstvenu cjelinu za odmor i opuštanje. Praktične fiberstone tegle sađene trajnim biljem, smještenim uz rubove terase, omogućuju klijentima da nesmetano organiziraju ostatak prostora za druge aktivnosti. Dijelovi zidova i ograda, prekrivani su penjačicama na posebnim konstrukcijama kako bi se stvorio zatvoreni i intimniji efekt te prekrilo neugledne površine. Vertikale sačinjene od stabala, koje pretvaraju terasu u mali zeleni rasadnik, također tvore optički paravan i zaštitu za nepoželjni pogled prema gradilištu koje se nalazi uz sam objekt. Klijenti su se odlučili za ručno navodnjavanje što podrazumijeva nekoliko zalijevanja tjedno u najtoplijim danima ljetnih mjeseci.

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.