Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Dekorativni program

Dekorativni program

U našoj bogatoj ponudi, osim zidnih obloga od prirodnog konzerviranog bilja i umjetnog bilja, možete pronaći i veliki izbor dekorativnih proizvoda. Pronađite jedinstveno i  brzo rješenje za sve vrste interijera u našoj web trgovini koja nudi konzervirana stabla, zidne slike, kugle, slova, luksuzne vaze te ostale zelene dekoracije.

Usluge aranžiranja

U dekorativnom programu nudimo i aranžmane od suhog, konzerviranog, živog i umjetnog cvijeća. Prepoznatljiv stil nadopunjujemo trendovima. Naše aranžmane ručno izrađuju naši profesionalni aranžeri te zbog toga je svaki aranžman drugačiji i poseban. Aranžmane od suhog, konzerviranog i umjetnog cvijeća izrađujemo od materijala najviše kvalitete zbog čega su izvrsna dekoracija za koju je potrebno minimalno održavanje uz maksimalnu dugotrajnost.

Aranžiramo cvijeće za velike prostore i događaje prema vašim potrebama, željama i idejama. Zadivljujući cvjetni aranžmani čine svaki prostor efektnim i šarmantnim.  Bez obzira organizirate li veliki događaj ili malu proslavu cvjetni stil na događaju ostavit će trajan dojam na vaše goste. Naše cvjetne aranžmane dizajniraju maštoviti cvjetni stilisti čiji rad nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.