Zeleni zidovi za sve vrste interijera

 

Prirodni zeleni zidovi

Zahvaljujući novim tehnologijama, iz velike ljubavi prema prirodi i svemu što nam daje, donosimo vam proizvode od isključivo prirodnih materijala. Prirodne mahovine i biljke koje ne zahtijevaju nikakvo održavanje. Cvjećari i ostali profesionalci koji rade s cvijećem u našem prodajnom asortimanu mogu pronaći bogat izbor stabiliziranog cvijeća: ruže svih veličina i boja, hortenzije, krizanteme, orhideje, karanfili, gardenije te još više ukrasnog lišća i bilja za aranžiranje. Zatim stabala, bonsai stabalaca, ukrasne kugle. Ekološke 3D (trodimenzionalne) zidne panele od pluta te zidne panele od kore drveća.

Naša priča

Vodeći smo regionalni dobavljač i proizvođač stabiliziranih mahovina, bilja i cvijeća te vrhunskog dekorativnog programa istog asortimana za privatne i poslovne interijere.
Donosimo vam zelenu arhitekturu i najsuvremenije trendove opremanja interijera. Potpuno prirodno i svježe bilje, mahovine i cvijeće u vašem prostoru bez zalijevanja, podrezivanja odnosno bilo kakvog održavanja. 
Za kreativce i cvjećare nudimo poseban asortiman naših proizvoda po veleprodajnim cijenama. Iz ponude također izdvajamo projektiranje i izradu kućnih wellnessa i slanih soba izrađenih po mjeri odabirom različitih alternativa terapije solju: terapija sa himalajskom soli, haloterapija ili kombinirana terapija jedne i druge.

Zeleni zidovi po mjeri

― Tech Garden.

O Nama

Entuzijasti smo i vizionari orijentirani na eco friendly proizvode visoke estetike, funkcionalnosti i kvalitete. Ovo rezultira uzbudljivim dizajnerskim kreacijama koje ostavljaju bez daha naše klijente i prijatelje.
Naša misija je pretvoriti vaš životni i radni prostor u ZELENU OAZU  koja će vas osvježiti, smiriti, misaono poticati i uljepšati svakodnevicu u kojoj provodite većinu svog vremena.

Zašto Tech Garden?

Vodeća smo tvrtka za opremanje prostora ekološkim proizvodima u industriji zelene arhitekture.

Projektiranje i dizajn

Ukoliko niste sigurni u optimalan odabir proizvoda za vaš prostor radimo idejne prijedloge dizajna za
vaš prostor

Vlastita proizvodnja

Vlastitom proizvodnjom kreiramo vrhunski i personalizirani dizajn zelenih instalacija za vaš prostor i osiguravamo najbolju kvaitetu na tržištu

Dostava i Montaža

Po sistemu „ključ u ruke“ dostavljamo i montiramo zelene instalacije na vašoj lokaciji na području cijele Hrvatske i bliže regije

YouTube tech.garden01

Pratite nas na YouTube-u

@ tech.garden01

Pratite nas na Instagramu

Javite nam se s povjerenjem...

Suglasnost