Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Vodeći smo regionalni dobavljač i proizvođač stabiliziranih mahovina, bilja i cvijeća te vrhunskog dekorativnog programa istog asortimana za privatne i poslovne interijere

Prirodni zeleni zidovi

Zahvaljujući novim tehnologijama, iz velike ljubavi prema prirodi i svemu što nam daje, donosimo vam proizvode od isključivo prirodnih materijala. Prirodne mahovine i biljke koje ne zahtijevaju nikakvo održavanje. Ekološkim procesima i biorazgradivim smjesama, zaustavljamo bilje u rastu te ga stabiliziramo na određenu bazu u kojoj dugoročno zadržava svježinu i prirodni izgled, a bez potrebe za bilo kakvim daljnjim održavanjem.

Sve naše kreacije preslike su prirode u izvornim oblicima. Vrhunski dizajn te visoka kvaliteta bilja kojeg koristimo za izradu naših kreacija, glavne su odlike svakog našeg proizvoda. Sve radimo ručno po narudžbi pa svaka referenca izvedenih radova zadržava pečat unikatnosti.

U svakodnevnom sivilu betona i ostalih hladnih ploha i materijala koji nas okružuju, otrgnuti smo od prirode i njenih blagodati. Upravo iz tih razloga kreiramo Zelene Oaze u vašim radnim i životnim prostorima, bez daljnje brige i troškova održavanja. 

Naša priča

Vodeći smo regionalni dobavljač i proizvođač zidnih obloga od stabiliziranih mahovina, bilja i cvijeća te vrhunskog dekorativnog programa istog asortimana za privatne i poslovne interijere.
Donosimo vam zelenu arhitekturu i najsuvremenije trendove opremanja interijera. Potpuno prirodno i svježe bilje, mahovine i cvijeće u vašem prostoru bez zalijevanja, podrezivanja odnosno bilo kakvog održavanja. 
 
Inspirirani neiscrpnim prirodnim inačicama, u našoj bogatoj ponudi možete pronaći vrhunske 3D obloge od pluta: iznimne forme, boja i tekstura.
 
Za kreativce i cvjećare nudimo poseban asortiman naših proizvoda po veleprodajnim cijenama. 
 

O Nama

Entuzijasti smo i vizionari orijentirani na eco friendly proizvode visoke estetike, funkcionalnosti i kvalitete. Ovo rezultira uzbudljivim dizajnerskim kreacijama koje ostavljaju bez daha naše klijente i prijatelje.
 
Naša misija je pretvoriti vaš životni i radni prostor u ZELENU OAZU  koja će vas osvježiti, smiriti, misaono poticati i uljepšati svakodnevicu u kojoj provodite većinu svog vremena.
 

Zašto Tech Garden?

Vodeća smo tvrtka za opremanje prostora ekološkim proizvodima u industriji zelene arhitekture.

Vrhunski dizajn

Ukoliko niste sigurni u optimalan odabir proizvoda za vaš prostor radimo idejne prijedloge dizajna za
vaš prostor

Vlastita proizvodnja

Vlastitom proizvodnjom kreiramo vrhunski i personalizirani dizajn zelenih instalacija za vaš prostor i osiguravamo najbolju kvaitetu na tržištu

Dostava i Montaža

Po sistemu „ključ u ruke“ nakon izrade, dostavljamo i montiramo zelene instalacije na vašoj lokaciji bez obzira gdje se nalazite

Tvrtke koje su nam ukazale povjerenje

YouTube tech.garden01

Pratite nas na YouTube-u

@ tech.garden01

Pratite nas na Instagramu

Javite nam se s povjerenjem...

Suglasnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.