Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Uređenje privatne terase – Zagreb

Opis Projekta:

Privatnost na balkonima i terasama u urbanim područjima često  je luksuz. No, to od nedavno nije slučaj za jednog našeg klijenta. Maksimalna zaštićenost od neželjenih pogleda susjeda postignuta je korištenjem Woody zidnih obloga.

 

Osim što osigurava privatnost, ova zidna obloga dodatno uljepšava prostor, pa tako osim što skriva od znatiželjnih prolaznika,  stvara prekrasan zeleni ugođaj na balkonu ili terasi. Korištenjem iste zidne obloge duž cijele terase, vizualno smo stvorili jednu cjelinu, ali nikako jednoličnu, zahvaljujući miksu bilja od kojeg je izrađen Woody.

Osim na zid, Woody oblogu možete postaviti na strop, ogradu ili sličnu konstrukciju,

Za razliku od običnih zidnih obloga od umjetnog bilja, Tech Garden Woody zidna obloga ima UV zaštitu, što garantira višegodišnju postojanost boja.

 

 

Za više informacija o umjetnom bilju s UV zaštitom, pišite nam na info@techgarden.hr

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.