Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Upravna zgrada Dm-a

Opis Projekta:

U sklopu čitaonice upravne zgrade Dm-a izradili smo po mjeri i narudžbi klijenta specifične module od sukulenata, koji se uklapaju u asimetričan ormar zanimljiva dizajna. Zaigranim linijama i kompozicijom samoga namještaja sa zelenim Tech Garden biljem proširujemo biofilni utjecaj upravne zgrade DM-a i potičemo korisnike na kratku pauzu i promišljanje o novim poslovnim idejama. Sukulenti su najizdržljivije biljke koje zahtijevaju minimalno održavanje i time djeluju kao najbolji izbor za prostore s minimalnim intervencijama, ujedno djeluju toplo, ugodno i poznato.  Moduli su lako prilagodljivi oblikom i vanjskim kućištem prema svim nacrtima, dok je u ovom slučaju vanjska obrada okvira, obrađena visokokvalitetnim imitacijama drvenog materijala i time finalno uklopljena u zadanu temu.

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.