Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Tree Hill – Prelog

Opis Projekta:

Tree Hill u Prelogu jedan je od onih caffe barova gdje, osim u dobroj kavi i usluzi, možete uživati i u zanimljivom i dobro osmišljenom interijeru. 

Kako i samo ime bara da naslutiti, radi se o interijeru inspiriranom prirodom.

Stolovi, šank i viseća instalacija izrađeni su od drveta, a zelenu boju u prostor unose Tech Garden  zidne obloge od prirodnih mahovina, konkretno lišaja u proljeće zelenoj boji.

Posebnu pažnju svakako plijene masivni betonski stupovi koje smo, prema klijentovoj viziji, pretvorili u prava stable, s unaprijed planiranim pozicijama grana kako bi se maksimalno pokrio i iskoristio stropni prostor, a bez ometanja prostora u kojem sjede gosti. 

Zelena zidna instalacija od islandskog lišaja u dvije nijanse zelene u obliku stabla i krošnje na suptilan način prenosi cijelu priču i na zidove, čime se dodatno naglašava utjecaj prirode na uređenje, bez da se dodatno zadire u dragocjeni prostor. 

Kombinacijom drvenih elemenata i zelenih detalja, Tree Hill u Prelogu je postao jedan doista poseban caffe bar gdje i usred zime imate dojam da je proljeće. 

Za više informacija o umjetnim stablima rađenim po mjeri, pišite nam na info@techgarden.hr

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.