Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Syngenta ured Zagreb

Opis Projekta:

Vodeći međunarodni lider u proizvodnji sjemena, Syngenta, za svoju hrvatsku podružnicu povjerili su upravo Tech Gardenu zadatak da uskladi vizual njihovih uredskih prostora sa poslovnom filozofijom sa naglaskom na zeleno i održivo.

 

Kao vodeći svjetski proizvođač sjemena, Syngetnin moto “Bringing plant potential to life” ističe poslovanje sa biljem i zelenilom, pa je Tech Garden vođen tom mišlju uredio njihove uredske prostore u Zagrebu.

Metamorfozi zeleni zid od islandskog lišaja sa istaknutim logom tvrtke u recepcijskom dijelu ureda vizualno komunicira domenu poslovanja branda povezanu sa biljem i održivim konceptom poslovanja te je najupečatljiviji zeleni element prostora. Kombinacijom dvije nijanse zelene boje stabiliziranog islandskog lišaja te posebnom trodimenzionalnom tehnikom ručne izrade, dali smo ovom zelenom zidu posebnu estetsku reljefnost.

Korištenjem islandskog lišaja u istim bojama I tehnikama izrade kroz cijeli uredski prostor proteže se vizualni ritam, što dodatno povezuje sve prostorije tvrtke .

Oplemenjivanje uredskih i drugih poslovnih prostora zelenilom je ponekad zahtijevan posao, s obzirom da se mora voditi računa o tome koje biljke u kakvim uvjetima mogu preživjeti, no s Tech Garden stabliziranim biljem to više nije problem.

Sada možete imati prekrasne prirodne zelene zidove od mahovina i biljka i u najzahtijevnijim prostorima. Ukoliko trebate savjet za opremanje vaših uredskih ili privatnih prostora, za sve informacije obratite nam se na naš mail info@techgarden.hr.

 

 

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.