Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Restoran Kalimero Koprivnica

Opis Projekta:

Restoran Kalimero Koprivnica

Nadaleko poznat u koprivničkom kraju već 17 godina, restoran/pizzeria Kalimero odluku o redizajnu interijera povjerio je Mirjani Mikulec. Kao nagradu za dugogodišnje povjerenje svojim gostima, vlasnik restorana se odlučio na spektakularan zahvat u prostoru; restoran je presvučen u novo ruho prema ultra suvremenim trendovima opremanja interijera i pretvoren u pravu zelenu oazu. Redom osoblje i gosti uživaju u ambijentu restorana kojem smo našim programom udahnuli zeleno šumski duh u prostor. Šumski zidovi od mahovina i bilja osvijetljeni led trakama krase glavnu restoransku salu, dok su dvije manje opremljene zelenim instalacijama polarne mahovine. Budući da za naše zelene instalacije nije potrebno nikakvo održavanje, uprava i osoblje ima manje brige oko prostora te više vremena za goste.

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.