Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Peppino’s Gelato Garden

Opis Projekta:

Turisti i lokalci složit će se da je Peppino’s Artisanal Gelato najbolji izbor kada je u pitanju vrhunski sladoled, a od ovog ljeta svi sladokusci mogu uživati u još jednoj novotvorenoj Peppino’s gelateriji u središtu Dubrovnika. 

Interijer je uređen u kombinaciji industrijskog i vintage stila s jarkim bojama i naglašenim detaljima, poput bakrenih cijevi. 

Cijela šarolika priča zaokružena je našim novim proizvodom, koji se i svojim imenom uklopio u cijelu ideju Peppino’s Gelato Gardena, a riječ je o Succulent Gardenu. 

Succulent Garden zidna obloga je kombinacija umjetne ravne mahovine, koja je izrađena od impregniranog tekstila na podlozi od prirodne konoplje, i umjetnih sukulenata vrhunske kvalitete.

Svojom jednostavnošću se sjajno uklopila u ‘glasan’ interijer Peppino’s gelaterije, a frontalna pozicija zagarantirala joj je glavnu ulogu u prostoru. 

Za više ideja o kombiniranju zidnih obloga sa šarolikim interijerima, obratite nam se na info@techgarden.hr

 

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.