Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Nespresso Boutique Ilica

Opis Projekta:

Novootvoreni Nespresso Boutique u zagrebačkoj Ilici unio je dašak prirode u svoj interijer zahvaljujući Tech Garden 3D zelenom zidu. Izrađen od 100% prirodnih konzerviranih biljaka i mahovina, ovaj zid ne zahtijeva nikakvo održavanje ni zalijevanje, što ga čini savršenim izborom za uređenje poslovnih objekata, trgovina, ali i domova.

Koristeći šumske paprati, grane bršljana te razno drugo bilje stvorili smo zeleni zid koji plijeni pažnju i privlači kupce da posjete Nespresso Boutique.

 

3D zeleni zid je proizvod vrhunskog dizajna i kvalitete. Biljke i mahovine koje se koriste za izradu ovog zida su pažljivo izabrane kako bi se dobio sveukupan dojam šumskog zelenila, dok volumen u prostoru iznosi od 30 do 40 cm. Dimenzijama i dizajnom se prilagođavamo kupcu, bez narušavanja vrhunske kvalitete. Idealan kao ‘show-stopper’, 3D zeleni zid je za sve one koji žele privući pažnju i ostati zapamćeni.

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.