Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Mr. Moo Bar & Restaurant

Opis Projekta:

Ljubitelji fine hrane od nedavno mogu uživati u još jednom fantastičnom restoranu u Tkalčićevoj ulici. Mr. Moo Bar & Restaurant se, osim preukusnom hranom, može pohvaliti i izvrsnim biofilnim uređenjem u potpisu Tech Gardena. 

Interijer krase zeleni šumski zidovi izrađeni od prirodnih konzerviranih mahovina i visokokvalitetnog umjetnog bilja izrađenog od impregniranog tekstila i prirodne konoplje. 

Iako se restoran proteže na dvije etaže, zahvaljujući dinamičnom dizajnu, posjetitelji mogu uživati u zelenom zidu bez obzira gdje se smjestili. 

Zeleni detalji povezuju cijeli prostor u jednu koherentnu cjelinu,uključujući I toalete koje krase zeleni zidovi od prirodnog lišaja u proljeće zelenoj boji. Kao luksuzni detalji u unutarnjem dijelu restorana, na zidu ističu se prekrasne zelene slike sa apliciranom rasvjetom u zlatnim okvirima. 

Na centralni dio najvećeg restoranskog zida pozicioniran je logotip Mr.Moo u dimenziji od cca 2,5m visine, naglašen led rasvjetom, također u potpisu Tech Gardena. 

Iz unutarnjeg prostora zelenilo je vizualno preneseno i na prostranu terasu. Kombinacija crnih metalnih teglica  i umjetnog bilja s UV zaštitom osigurava posjetiteljima diskreciju pri objedu. 

Za sve dodatne informacije o biofilnom uređenju interijera I eksterijera, pišite nam na info@techgarden.hr

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.