Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Makarana bar

Opis Projekta:

Dizajnersku ideju vlasnika o opuštenom i zavodljivom mjestu u kojemu se izmjenjuju mediteranski mirisi uz prateće zvukove urbane muzike, uskladili smo s dizajnom zelenog photowalla od umjetnog bilja, s UV zaštitom. Zeleni zid od mix paprati stvara idealnu pozadinu za zabilježavanje posebnih ljetnih trenutaka. Stvoren da pojača atmosferu luksuznog i modernog prijema prilikom ulaska u bar, zid od mix paprati, od sada je dio pozadine i uspomena kojima se uvijek radosno prisjećamo u našim photo albumima ili Instagram profilima.

Kombinacijom umjetnog bilja iz našeg asortimana i jednostavnih modula od mix paprati, stvorite autentičan dizajn za vaš lokal, promociju ili event. Zidne obloge imitiraju zelene šumske forme, koje ne zahtijevaju razdoblje prilagodbe za razliku od živog bilja i na taj način rješavaju vlasnika od brige o bilju.

Sav asortiman, provjerite na našoj web stranici Tech Garden :

https://shop.techgarden.hr/kategorija-proizvoda/zidne-obloge/zidna-obloga-od-umjetnog-bilja/?v=fd4c638da5f8

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.