Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Intersport, Ljubljana

Opis Projekta:

Svima poznati trgovac sportske opreme, obuće i odjeće Intesport unio je dašak prirode u svoju poslovnicu u Ljubljani kako bi svojim kupcima pružili što bolji ugođaj prilikom kupovine.

Da njihov logotip ne ostane nezapažen, osigurali su logotipom u instalaciji od polarne mahovine koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Ručno rađeni šumski zid smjestili su uz opremu za biciklizam što kupcima uljepšava samu kupovinu jer se odmah mogu zamisliti u vožnji  kroz parkove i prirodu. Ovaj zid izrađujemo od prirodnih konzerviranih biljaka i mahovina te ne zahtjeva održavanje i zalijevanje.

Ugodan prirodni ambijent prostire se kroz cijelu poslovnicu zahvaljujući stupovima koji su kombinacija drveta i zelenog islandskog lišaja.

Ako i vi želite vaš prostor poslovnice oplemeniti javite nam se na mail info@techgarden.hr

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.