Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Hub Cooltura Pub

Opis Projekta:

Ljubiteljima ugodne atmosfere, Hub Cooltura Pub u Zagrebu je dobro poznato mjesto.

Pub se može pohvaliti jednim od najzanimljivijih interijera u Zagrebu. Spajanjem starog i novog dobili su prepoznatljiv eklektični stil koji se odlikuje time da nema pravila u kombiniranju boja, komada namještaja i ukrasa.

Osim zelenih zidnih ukrasa u unutrašnjosti Puba, Tech Garden potpisuje i novi dodatak na terasi Hub Coolture.

Postojeću drvenu ogradu smo ukrasili zelenim zidnim oblogama od umjetnog bilja s UV zaštitom koja garantira postojanost boja.

Na podlogu od zidne obloge Miks paprati, dodali smo različito umjetno bilje čime smo postigli dojam divljeg raslinja koje se nadovezuje na postojeće zelenilo na terasi – uz fantastičan dodatak starog bicikla koji kombinira eklektični stil cijelog prostora sa zelenilom u potpisu Tech Gardena.

Za više informacija o umjetnom bilju s UV zaštitom te kako ga uklopiti u postojeći interijer, obratite nam se na info@techgarden.com

 

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.