Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Umjetno bilje

Umjetno bilje

Tech Garden umjetno bilje izvrstan je izbor za oplemenjivanje unutarnjih prostora.

Izrađeno od kombinacije impregniranog tekstila, prirodne konoplje te od netoksičnog svježeg polietilena (PE), Tech Garden umjetno bilje izvrstan je izbor za uređenje svih vrsta unutarnjih prostora poput ureda, stanova, poslovnih i izložbenih prostora, itd.

Dodatni opis:

Tech Garden umjetno bilje izrađeno od viskokvalitetnih materijala preslikava prirodu u Vašem interijeru.

Tech Garden umjetno bilje dolazi u obliku gotovih modularnih ploče na sistem spajanja klik/klak, kao pojedinačne biljke te unikatne ručno pletene dizajnirane
3D zelene zidove Tech Garden. Osim zidnih obloga, od umjetnog bilja izrađujemo različita umjetna stabla i cvjetne aranžmane te stropne elemente koji se izvrsno uklapaju i u najzahtijevnije interijere.

Za one odvažnije, na našem web shopu nudimo umjetno bilje koje sami možete aranžirati u ukrasne vaze, ili ispreplesti na drvene ili željezne
kontrukcije za maksimalni vizualni doživljaj.

Za koga su adekvatne zidne obloge od umjetnog bilja? Zidne obloge od umjetnog bilja adekvatene su prvenstveno za komercijalne I privatne prostore u kojima ne postoje baš nikakvi uvjeti držanja prirodnog ili konzerviranog bilja, prostori u kojima je velik protok ljudi pa postoji opasnost od uništavanja prirodnog bilja. Ovo bilje nije namijenjeno za otvorene prostore, nema rezistenciju za sunce, kišu te ostale vremenske uvjete.

Ukoliko biste željeli ozeleniti svoj prostor, a nedostaje vam inspiracije, obratite nam se povjerenjem, a naš tim dizajnera će vam pomoći osmisliti idealano riješenje za vaš dom, ured ili poslovni prostor. Ukoliko ste zainteresirani za opremanje poslovnog subjekta putem leasing financiranja, imamo i tu opciju.

Uzorci proizvoda:

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena:

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave:

Ukupno bez PDV:


Ukupno bez PDV: kn

Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.