Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Umjetno bilje UV

Umjetno bilje UV

Iz bogate ponude Tech Gardena izdvajamo vrhunsko umjetno bilje s UV zaštitom, različite kvalitete i dizajna. Izrađeno od netoksičnog svježeg polietilena (PE) s UV zaštitnom formulom, Tech Garden umjetno bilje UV izvrstan je izbor za uređenje osunčanih balkona, terasa, lođa ili pak zatvorenih prostora.

Dodatni opis:

Ukoliko se odlučite na uređenje vanjskih ili unatarnjih prostora ovim biljem, za vas ćemo osmisliti idejno riješenje, s ciljem konačnog vrhunskog dizajna. Za koga su adekvatne zidne obloge od umjetnog bilja UV? Zidne obloge od umjetnog UV bilja adekvatene su prvenstveno za komercijalne I privatne prostore u kojima ne postoje baš nikakvi uvjeti držanja prirodnog ili konzerviranog bilja, prostori u Kojima je velik protok ljudi pa postoji opasnost od uništavanja prirodnog bilja. Također je adekvatno za vanjske prostore gdje su izrazito ekstremni uvjeti za držanje prirodnog bilja tj. Prostori na Kojima prirodno bilje ne uspijeva.
Naše umjetno bilje vjerna je replika prirodnog bilja u svakom pogledu: od veličine biljaka, preko boje i konačno kvalitete. Iz ponude izdvajamo gotove modularne ploče na sistem spajanja klik/klak, pojedinačne biljke te unikatne ručno pletene dizajnirane 3D zelene zidove Tech Garden UV. Pored unikatnih, ručno izrađenih zidnih obloga, u našoj ponudi možete pronaći i umjetna stabla UV te umjetno cvijeće UV koja se izvrsno uklapaju čak i u najzahtijevnije prostore.
Za one odvažnije, na našem web shopu nudimo umjetno bilje koje sami možete aranžirati u ukrasne vaze, ili pak plesti na bilo kakve konstrukcije.
Ukoliko biste željeli ozeleniti svoj prostor upravo ovom vrstom bilja, a nedostaje vam inspiracije, obratite nam se povjerenjem. Naš tim dizajnera će vam pomoći osmisliti idealano riješenje za vaš dom, ured ili poslovni prostor. Naše umjetno bilje ima garanciju 2 godine za otvorene prostore te 5 godina za zatvorene, a UV zaštita garantira svježinu boje i kvalitetu materijala za sve vremenske prilike. Ukoliko ste zainteresirani za opremanje poslovnog subjekta putem leasing financiranja, u pinudi imamo i tu opciju.

Uzorci proizvoda:

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena:

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave:

Ukupno bez PDV:


Ukupno bez PDV: kn

Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.