Šumski zeleni zid

Tech Garden šumski zeleni zidovi kreirani su tako da u zatvorenom prostoru dočaraju živopisan i uzbudljiv šumski duh. Suvremena su inačica vertikalnih vrtova za koje ne trebate dodatan sustav za navodnjavanje, ultraljubičaste lampe i ostala skupa ulaganja koja klasični vertikalni vrtovi zahtijevaju.

Ove vrste zidnih obloga nudimo u dvije opcije i to blagi šumski zid koji je popunjen biljem 40-45% te gusti šumski zid koji je popunjen 60-65% biljem.

.

Šumski zid

Zidne obloge šumskih zelenih zidova Tech Garden napravljene su od dvije vrste mahovina s dodacima raznog bilja i lišća te desetak vrsta divlje i domaće paprati. Od lišća izdvajamo nekoliko vrsta bršljana koji su iznimno izdržljivi i otporni na sve vremenske uvjete. Posebno dekorativan je amarant dužine do jednog metra.

Podloga ovih zidnih obloga je ravna mahovina s dodatkom polarne mahovine.

Mahovine i bilje obrađeni su procesom stabilizacije te poput svih ostalih proizvoda iz našeg asortimana, za dalje ne trebaju nikakvo održavanje.

Vlastita proizvodnja

Sve naše zidne panele stabiliziramo, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

Izrada po mjeri

Sve vrste zidova

Za sve vrste prostora

Upit za zidnu oblogu - Šumski zid

Suglasnost