Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Šumski zeleni zid

Šumski zeleni zid

Tech Garden šumski zeleni zidovi kreirani su tako da u zatvorenom prostoru dočaraju živopisan i uzbudljiv šumski duh. Suvremena su inačica vertikalnih vrtova za koje ne trebate dodatan sustav za navodnjavanje, ultraljubičaste lampe i ostala skupa ulaganja koja klasični vertikalni vrtovi zahtijevaju.

Ove vrste zidnih obloga nudimo u dvije opcije i to blagi šumski zid koji je popunjen biljem 40-45% te gusti šumski zid koji je popunjen 60-65% biljem.

Uzorci proizvoda:

Zidne obloge šumskih zelenih zidova Tech Garden napravljene su od dvije vrste mahovina s dodacima raznog bilja i lišća te desetak vrsta divlje i domaće paprati. Od lišća izdvajamo nekoliko vrsta bršljana koji su iznimno izdržljivi i otporni na sve vremenske uvjete. Posebno dekorativan je amarant dužine do jednog metra.

Podloga ovih zidnih obloga je ravna mahovina s dodatkom polarne mahovine.

Mahovine i bilje obrađeni su procesom stabilizacije te poput svih ostalih proizvoda iz našeg asortimana, za dalje ne trebaju nikakvo održavanje.

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena: kn

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave: kn

Ukupno: kn


Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.