Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. SAZNAJ VIŠE

Ravna Mahovina

Za Tech Garden zidne obloge od ravne mahovine koristimo najkvalitetniju mahovinu koja se ubire na raznim stranama svijeta gdje je dužina i gustoća listića najbogatija.

Biotehnološkim i ekološkim procesom ravnu mahovinu stabiliziramo na bazu gdje ostaje potpuno svježa i prirodna, a da dalje ne raste te ne treba nikakvo održavanje.

Ovakvu mahovinu apliciramo na ravne ili fleksibilne podloge, rezane u dimenzijama, a sve prema nacrtu/projektu klijenta.

Ravna mahovina je izrazito tamne zelene boje. Koristimo je kao podlogu za ostale vrste zelenih zidnih obloga.

Uzorci proizvoda:

Ravna ili domaća mahovina je najrasprostranjenija vrsta mahovine, raste u gotovo svim dijelovima svijeta osim Antartika. Stručnog imena Hypnum cupressiforme ili  Hypnum (od grčke riječi Hypnos – hipnoza tj. bog spavanja/sna) raste na stijenama, zidovima, kori drveća i ostalim površinama, a iznimno je otporna na razna onečišćenja.

Koliko je korisna za čovjeka govori podatak da se u prošlosti koristila za punjenje jastuka i madraca.

Ovisno o mikroklimi, razlikuje se po gustoći i dužini čempresnih listića.

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena: kn

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave: kn

Ukupno:


Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

Izrada po mjeri

Sve vrste zidova

Za sve vrste prostora