Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Polarna Mahovina

Polarna Mahovina

Biotehnološkim i ekološkim procesom polarnu mahovinu stabiliziramo na bazu gdje ostaje potpuno svježa i prirodna, a da dalje ne raste te ne treba nikakvo održavanje.

Zidne obloge Tech Garden od polarne mahovine iznimno podižu dekorativnu vrijednost prostora zbog reljefne 3D vizure ove vrste mahovine. Preporučili bi korištenje ove vrste mahovine u prostorima smanjene vlažnosti zbog pretjeranog grijanja/hlađenja.

Što se tiče dizajna u prostoru, posebno je dekorativna u kombinacijama s kamenom, staklom, mramorom i sličnim hladnim materijalima.

Dodatni opis:

Uzorci proizvoda:

Polarna ili zečja mahovina znanstvenog imena Leucobryum glaucum se još od davnih vremena koristi u dekorativne svrhe. Raste na suhom i kiselom tlu koje sadrži humus, glinu, pijesak, šljunak ili stjenoviti materijal te od ostalih vrsta mahovina iznimno podnosi suhe uvjete i najduže opstaje u njima.

Rastući oblikuje prekrasne prostirke od jastučića mahovine nalik okruglastom zečjem repu.

Ovakvu mahovinu apliciramo na ravne ili fleksibilne podloge, rezane u dimenzijama, a sve prema nacrtu/projektu klijenta.

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena:

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave:

Ukupno bez PDV:


Ukupno bez PDV: kn

Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.