Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Islandski Lišaj

Islandski Lišaj

Tech Garden zidne obloge islandskog lišaja najkvalitetniji su proizvod trenutno na tržištu; dobavljamo lišaj visoke kvalitete iz nordijskih zemalja, poštujući sve ekološke procese, kako bi se konačan proizvod opravdano zvao „eco friendy“ odnosno „kids friendly“.

Zidne obloge (panele) nudimo u tri kategorije i to: LUKSUZNA, STANDARD I EKONOMSKA.

Dodatni opis:

Uzorci proizvoda:

Super biljka – Islandski lišaj – zaslužuje mnogo više od ovoga što ćemo vam prezentirati u nekoliko sljedećih rečenica; službenog imena Cladonia rangiferina, a poznatija pod izvedenicom sobova mahovina, superiorna je u svakom pogledu.

Prirodne je bež boje, pripada obitelji Cladoniaceae, odnosno gljivama. Kao što mu jedna od izvedenica imena govori, važna je hrana sobovima pogotovo u zimska vremena, kada im je jedini izvor hrane jer raste ispod snježnog pokrivača.

Godišnje raste od 3-11mm i jednom kada se uništi stanište mogu proći desetljeća dok se ne oporave. Zbog toga je izuzetno važno poštivati ekološka načela po kojima se ubire/skuplja, odnosno nabavljati ga isključivo od certificiranih dobavljača kojima je zakonski reguliran način i količina godišnjeg skupljanja.

Kod nas je popularan kao lijek protiv kašlja (sirupi) zbog snažnih antibakterijskih svojstava; uspijeva isključivo u čistim ekosustavima i pokazatelj je čistoće okoliša.

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena:

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave:

Ukupno bez PDV:


Ukupno bez PDV: kn

Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.