Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Zidne obloge od prirodnog cvijeća

Zidne obloge od prirodnog cvijeća

Ako ste odlučili svojim prostorom fascinirati baš sve od reda, Tech Garden zidne obloge od svježeg stabiliziranog cvijeća su definitivno jedinstven izbor za vas.

Cvjetne zidove radimo od jedne ili više vrsta svježeg stabiliziranog cvijeća, a birati možete između ruža i hortenzija, a prema dogovoru opcionalna i karanfila, krizantema, gardenija ili orhideja.
Poput ostalih Tech Garden proizvoda, cvjetni zidovi odnosno cvijeće od kojih su napravljeni ne zahtijevaju nikakvo održavanje, a ovisno o vrsti cvijeća, potrajat će od godine dana pa dalje.

Dodatni opis:

Uzorci proizvoda:

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena:

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave:

Ukupno bez PDV:


Ukupno bez PDV: kn

Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.