Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Bršljan

Bršljan

Za izradu Tech Garden zidnih obloga (panela) od bršljana koristimo grane i lišće Hedera Arborea bršljana te Helix bršljana, tamne prirodne zelene boje. Osim kao zidne obloge, ovu vrstu obloga možete koristiti i kao stropne obloge.

Po prvi put možete imati puzajuće prirodne bršljane u prostoru, a da ne morate brinuti o zalijevanju, podrezivanju ili neumjerenom rastu. Prostor uređen lišćem bršljana odiše prirodnim zelenilom i ravnotežom.

Dodatni opis:

Uzorci proizvoda:

Za pojedine vrste hedere ili bršljana se vjeruje da žive već tisuću godina. Porijeklom iz zapadne Europe, biljke su se proširile diljem svijeta, a nerijetko se ove puzavice smatraju nametnicima. Izuzetno su izdržljive i otporne na onečišćenja okoliša, a puzajući stvaraju prekrasne zelene dekoracije po šumama, napuštenim objektima, parkovima

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena:

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave:

Ukupno bez PDV:


Ukupno bez PDV: kn

Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.