Zeleni zidovi od Bršljana

Za izradu Tech Garden zidnih panela od bršljana koristimo grane i lišće HELIX bršljana, tamne prirodne zelene boje. Osim za izradu zidnih obloga ovu vrstu bršljana pletemo u duže ili kraće grane, odnosno dužine prema narudžbi klijenta. Lisnate zelene grane služe kao stropni i zidni ukrasi, jednostavno omotane oko stupova, ograda, pergola i sl.

Po prvi put možete imati puzajuće bršljane u prostoru, a da ne morate brinuti o zalijevanju, podrezivanju ili neumjerenom rastu. Prostor uređen lišćem bršljana odiše prirodnim zelenilom i ravnotežom.

.

Bršljan

Za pojedine vrste hedere ili bršljana se vjeruje da žive već tisuću godina. Porijeklom iz zapadne Europe, biljke su se proširile diljem svijeta, a u Americi se ove puzavice smatraju nametnicima. Izuzetno su izdržljive i otporne na onečišćenja okoliša, a puzajući stvaraju prekrasne zelene dekoracije po šumama, napuštenim objektima, parkovima.

Vlastita proizvodnja

Sve naše zelene zidove od bršljana stabiliziramo, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

Izrada po mjeri

Sve vrste zidova

Za sve vrste prostora

Upit za zidnu oblogu od bršljana

Suglasnost