Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

3D Zeleni zid

3D Zeleni zid

3D zelene zidne obloge Tech Garden jedinstvenog su dizajna; 90-95% površine potpuno je prekriveno biljem, paprati i lišćem.

Bilje koje koristimo pri izradi 3D zelenih panela ovisi o sezoni i prirodi; koristimo biljke koje su nam dostupne u određeno godišnje doba.

Budući da su sve zidne obloge ručno izrađene, možete dogovoriti unikatan dizajn za vaš prostor, a Tech Garden će se potruditi da uvijek budete drugačiji od drugih

Dodatni opis:

Uzorci proizvoda:

Šumske prirodne 3D zidne obloge izrađene su od dvije vrste mahovina – ravne i polarne – kao podloga te od mnoštva paprati, lišća, grana i bilja od kojih izdvajamo nekoliko vrsta bršljana i eukaliptusa koji su iznimno dekorativni i izdržljivi.

3D zeleni zidovi dominirat će u potpunosti vašim prostorom, vizurom gustog divljeg raslinja i šumskog zelenila te će zasigurno ostaviti bez teksta i najzahtjevnije estetske kritičare.

Zakonskom regulativom zabranjeno je držanje živih biljaka u zdravstvenim ustanovama, ljekarnama i ambulantama, a sve učestalije i hotelskim sobama jer živo bilje prirodno skuplja i prenosi insekte, spore i parazite te izravno utječe na alergije.

Za razliku od vertikalnih vrtova koje čini živo bilje, Tech Garden urbani vertikalni vrtovi  izrađeni su od stabiliziranog i pročišćenog bilja koje ne zahtjeva nikakvo daljnje održavanje i njegu, te ne postoji nikakva opasnost od insekata, parazita i sl.

Kalkulator cijene:

1cm
1cm

Površina: m2

Cijena:

Cijena postave: kn

Približna cijena naše dostave sa montažom - ne uključuje dodatne trošakove cestarine, trajekta i tunelarine. Cijena se ne odnosi na uslugu dostave javnim transportom ili kurirskom službom.

Cijena dostave:

Ukupno bez PDV:


Ukupno bez PDV: kn

Pošaljite upit za proizvod:


Vlastita proizvodnja

Naše zidne obloge proizvodimp, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

R

Izrada po mjeri

R

Sve vrste zidova

R

Za sve vrste prostora

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden j.d.o.o.