Zeleni zidovi 3D

3D zelene zidne obloge Tech Garden jedinstvenog su dizajna; 90-95% površine potpuno je prekriveno biljem, paprati i lišćem.

Bilje koje koristimo pri izradi 3D zelenih panela ovisi o sezoni i prirodi; koristimo biljke koje su nam dostupne u određeno godišnje doba.

Budući da su sve zidne obloge ručno izrađene, možete dogovoriti unikatan dizajn za vaš prostor, a Tech Garden će se potruditi da uvijek budete drugačiji od drugih

.

3D Zeleni zid

3D zeleni zid sastoji se od nekoliko vrsta bršljana koji su iznimno izdržljivi i otporni na sve vremenske uvjete. Zatim, Amaranti u tri nijanse zelene boje, dužine do jednog metra te desetak vrsta divlje i domaće paprati.

3D zeleni zidovi dominirat će u potpunosti vašim prostorom, vizurom gustog divljeg raslinja i šumskog zelenila te će zasigurno ostaviti bez teksta i najzahtjevnije estetske kritičare.

Zakonskom regulativom zabranjeno je držanje živih biljaka u zdravstvenim ustanovama, ljekarnama i ambulantama, a sve učestalije i hotelskim sobama jer živo bilje prirodno skuplja i prenosi insekte, spore i parazite te izravno utječe na alergije.

Za razliku od živih vertikalnih vrtova koje čini živo bilje, naše bilje je stabilizirano i pročišćeno, te ne postoji opasnost od insekata, parazita i sl. jer više nije živo.

Vlastita proizvodnja

Sve naše zelene zidove stabiliziramo, dorađujemo i slažemo u našem malom pogonu u Zagrebu zbog čega Vam sa sigurnošću možemo ponuditi najbolju kvalitetu na tržištu.

Izrada po mjeri

 

Sve vrste zidova

 

Za sve vrste prostora

 

Upit za 3D zidnu oblogu

Suglasnost