Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

“Zeleno” brendiranje

Rastući trend u današnjem (sve više) ekološki osviještenom društvu definitivno je “zeleno brendiranje”. Sve više tvrtki odlučuje se implementirati ove vrijednosti bi privukli, ali i zadržali klijente. Jedan od najučinkovitijih načina kako bi se predstavili kao “zeleno poduzetništvo” jeste stvaranje zelenog vizualnog identiteta, pa tako možemo vidjeti kako sve više tvrtki koristi zelenilo u logotipima, brošurama, prezentacijama, poslovnicama,  uredima, itd., odnosno u svim vrstama komunikacije prema klijentima.

Zahvaljujući inovativnom pristupu Tech Gardena ovoj tematici, i vaša tvrtka može uz našu malu asistenciju, postati “zelena”.

Izvrstan primjer zelenog brendiranja je MONDI SALES GmbH u Beču gdje smo u sklopu zelenog brendiranja u europskom sjedištu ove grupacije izveli zelene natpise po zidovima, u upravnoj zgradi tvrtke, na više pozicija.

Sustainable by design-islandski lišaj -logotip

Naš “core business” su zeleni zidovi od prirodnog stabiliziranog bilja i mahovina za interijere. Po modelu suradnje B2B, specijalizirani smo za izvedbu zelenih interijera za korporacije tako da ih unikatnim dizajnom brendiramo u našoj domeni.

Raiffeisen Banka Zagreb

Tako smo recimo za Raiffeisenbank Austria d.d. Hrvatska izradili karakterističan logotip u islandskom lišaju identične boje. Logotip je posebno naglašen tako da je apliciran na šumski 3D zeleni zid prepun raznog bilja, bršljana, paprati.

Na ovaj način smo za koncept novoobnovljenih poslovnica potpomogli viziju regionalne franšize RBA Hrvatska, takozvanom customer centric pristupu, odnosno pristupu prilikom kojega je fokus u cijelosti usmjeren na iskustvo krajnjeg korisnika te njihovo zadovoljstvo kako uslugama , tako i doživljajem prostora u banci, u modernom estetskom izričaju.

Od tada smo u identičnom stilu uredili još nekolicinu novouređenih poslovnica po Hrvatskoj, a na sveopće zadovoljstvo uprave, djelatnika i klijenata.

Za Ernst & Young smo izradili zeleni zid od luksuznog islandskog lišaja u svjetlo zelenoj boji koji se izvrsno uklopio u minimalistički dekoriran ured, naglašen živim bojama.

Za zeleni lišaj se odlučila i hrvatska naftna kompanija Ina d.d., koja je uređenje svoje novootvorene poslovnice u Heinzlovoj povjerila upravo nama. Također, Fresh Corner u upravnoj zgradi Ine, zeleni zidovi Tech Gardena komuniciraju zelenu orijentaciju brenda prema zaposlenicima i klijentima.

Zahvaljujući činjenici da ne zahtijeva nikakvo daljnje održavanje, poput zalijevanja i podrezivanja, naše bilje je savršen izbor za urede i poslovnice. Osim izvedbe samih instalacija, nudimo također usluge generalnog čišćenja prašine i osvježavanja instalacija jednom godišnje.

Kada svemu dodamo vrhunski dizajn koji je glavni pokretač i primarni moto našeg poslovanja, rezultati zasigurno neće izostati!

Tech Garden je izvrsno organiziran tim mladih i entuzijastičnih dizajnera, a u mogućnosti smo dugoročno surađivati na poslovima baziranim na zelenom tj. biljnom konceptu za korporacije s brojnim poslovnicama, kako u regiji, tako i po Europi i dalje.

Ukoliko hvatate korak sa suvremenim ekološkim i business trendovima, kontaktirate nas s povjerenjem jer smo u mogućnosti napraviti veliki zeleni preokret u vašem vizualnom identitetu i brendiranju.

+385(0)993333585: info@techgarden.hr

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.