Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Tech Garden prvi put na Zagreb Design Weeku

Svi ljubitelji dizajna, arhitekture, vizualnog sklada i kreativnosti s nestrpljenjem očekuju sajam umjetnosti Zagreb Design Week koji ove godine svoja vrata u prostorijama Tehničkog muzeja Nikola Tesla u Zagrebu otvara 11.5 i traje sve do 20.5.2018.

Preuređena Hala V Tehničkog muzeja u širem centru metropole postat će platforma za izričaje modnih dizajnera, dizajnera namještaja i nakita, vizualnih komunikatora. Međutim, uz uživanje u najuspjelijim rukotvorinama koje će predstaviti njihovi autori, posjetitelji će imati priliku  za pravi festivalski provod koji uključuje izložbe, predavanja, partyje, koncerte ali i radionice.

Među brojnim izlagačima nastupaju renomirana imena domaće dizajnerske scene poput A1 Formata, Izvorke Jurić, Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Boconcepta, Dominika Meštrović-Hajzlera, Lapisa, Greethingsa, M Art Designa, MiniMi-ja, Bellante Jewelry-ja i mnogih drugih.

Na ovogodišnjem festivalu dizajna prvi put predstavit će se i naša tvrtka u suradnji s tvrtkom A1 Format, dobitnikom nekoliko nacionalnih i međunarodnih nagrada za dizajn. Područje djelovanja A1 formata kojeg je osnovala magistrica dizajna Ada Kezić 2013. godine je zaista veliko; od industrijskog/product dizajna i dizajna interijera do grafičkog i eko dizajna. Njihov izložbeni prostor upotpunit će naš asortiman u kojem ćemo predstaviti novitete u zelenom dizajnu za interijere poput atraktivnog lustera Green Oasis s apliciranim lišajem. Pronaći će se i iznimno dekorativne kugle od lišaja u nekoliko nijansi zelene. Posebno zanimljive bit će i zidne dekoracije  Green Cloud Dream s prepoznatljivim motivima uokvirenima lišajem u svim bojama. Sve navedeno možete kupiti u direktnoj prodaji na izložbenom štandu. Poklonicima minimalističkog uređenja bit će zanimljive naše slike od lišaja u bijelim ili crnim okvirima.

Ovaj sajam umjetnosti pripremio je uistinu brojna zanimljiva događanja. Posjetitelji mogu kupiti festivalsku ulaznicu koja uključuje sve dane i sva događanja – izložbe, predavanja, partyje i koncerte, osim nekoliko radionica (100 HRK) ili na ulazu kupiti dnevnu ulaznicu (20 HRK).

Pozivamo sve koje se nađu u središtu grada da posjete novo cool mjesto koje će zaživjeti na 10 dana i u izložbenom prostoru tvrtke A1 Format provjere kakvim ćemo se novitetima prvi put predstaviti na Design Weeku u Zagrebu.

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.