Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Tech Garden na InDizajn sajmu

Svi ljubitelji modernog dizajna i arhitekture imali su priliku posjetiti InDizajn sajam! Nakon uspješna četiri sajma interijera, InDizajn je ponovo otvorio vrata k različitim stručnjacima u uređenju interijera tijekom festivala modernog doma.

Družili smo se od 23. do 25.9.2022. u Areni Zagreb. Naš izložbeni prostor je, kao i uvijek, većini posjetitelja bio zanimljiv te se nadamo da smo im uspjeli odgovoriti na sva njihova pitanja, ako nismo uvijek nam se možete obraditi za više informacija.  Osim inspiracije za uređenje vašeg doma, na našem izložbenom prostoru mogli ste pronaći festivalski popust, ali i besplatne savjete naših krajobraznih stručnjaka.

Photo by Sanjin Kaštelan

Predstavili smo novi proizvod Tech Gardena, umjetni lišaj koji je umjetna inačica prirodnog stabiliziranog lišaja. Uz umjetni lišaj, izložili smo standardni program Tech Gardena, ali i dekorativne proizvode koji su bili sniženi čak do 80%.

Photo by Sanjin Kaštelan

Najveću pažnju zadobile su maslina i palma od prirodnog stabiliziranog bilja kojima nije potrebno zalijevanje i održavanje. Zbog svoje praktičnosti i izgleda, idealni su za sve interijere. Ovakva stabla od prirodnog stabiliziranog bilja modeliramo prema željama korisnika, slobodno nam se javite za više informacija.

Photo by Sanjin Kaštelan

 

Dan krajobrazne arhitekture

Unutar našeg izlagačkog prostora održali smo dan krajobrazne arhitekture 24.9.2022. Besplatni savjeti naših krajobraznih stručnjaka pomogli su posjetiteljima za buduće stvaranje zelenih oaza u njihovim domovima.

Ovo je bila idealna prilika za sve koji su željeli saznati iz prve ruke sve o mogućnostima zelenog uređenja, kako bi svoje želje i planove sproveli u stvarnost. Ako niste bili u prilici razgovarati s našim krajobraznim stručnjacima na InDizajn sajmu, uvijek se možete javiti na mail techgarden.krajobrazna@gmail.com te poslati upit.

 

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.