Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Tech Garden na GAST Sajmu 2019.

Na ovogodišnjem GAST sajmu u Splitu, koji se odvijao 27.2.-2.3.2019. u Spaladium Areni , svoje proizvode i usluge predstavilo je 727 izlagača iz 8 zemalja, među kojima je bio i Tech Garden. Sudeći po interesu javnosti i posjetitelja, kojih je bilo više od 18 tisuća, sve je spremno za nadolazeću turističku sezonu.

Tech Garden je premijerno predstavio novi proizvod na hrvatskom tržištu – luksuzne 3D pluto obloge. Kao 100% prirodan ekološki proizvod visoke estetske vrijednosti, odličan je za ugradnju jer služi i kao toplinski i zvučni izolator. Montaža je veoma jednostavna, kao i samo održavanje. Zbog visoke estetske i funkcionalne vrijednosti, posebne benefite imat će svi poslovni objekti, saloni, bolnice, hoteli i restorani, škole i ostali. Dostupne u raznim varijacijama, teksturama, stilovima i nijansama.

Unutar izložbenog prostora Tech Gardena predstavili smo i naš standardni program ručno dizajniranog zelenila za interijere. Zelene zidove od nekoliko vrsta stabiliziranih mahovina, bršljana, šumskih paprati i ostalog raznog stabiliziranog bilja.
Također, posjetitelji su mogli vidjeti i dio proizvoda koje dizajniramo i aranžiramo od umjetnog bilja  poput efektnih kugli pogodnih za eksterijere, umjetnih puzavica, visećih aranžmana te dekorativna stabla.

Ovim putem zahvaljujemo svim posjetiteljima na interesu i radujemo se potencijalnoj budućoj suradnji!

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.