Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Ljekarna Brajda

Opis Projekta:

Poznato je da vizualni doživljaj zelene bolje djeluje umirujuće na živčani sustav, što rezultira opuštenijim korisničkim iskustvom u novouređenoj ljekarni Brajda u Rijeci. Zelena boja nalazi se u sredini svjetlosnog spektra i najlakša je za ljudsko oko. Uz određeni ritam i raznolikost bilja na zidu, šumskog zida 40-45%, postižemo skladniji odnos između prirodnih i izgrađenih struktura. Stropno 3D umjetno bilje u kružnim instalacijama, stvara senzorni učinak na osobu i uljepšava svako iskustvo u zatvorenim prostorijama. Za razliku od živog bilja, naša mahovina, nije podložna parazitima, bakterijama i štetnim mikroorganizmima te u skladu s tim ne utječe na alergije i daljnja prenošenja zaraze.

Rezultat:

Imate ideju za uređenje Vašeg prostora? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.