Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Prirodna stabilizirana Bonsai stabla

Prirodna stabilizirana stabla spoj su prirode i tehnologije. Kombinacija su prirodne ljepote i najsuvremenijih ekoloških tehnika očuvanja bilja nudeći jedinstven i trajan način da ljepotu prirode unesemo u životne prostore. Vaše prostorije možete ukrasiti s raznim vrstama stabiliziranih stabala, a danas ćemo usmjeriti pažnju na sobna Bonsai stabilizirana stabla.

 

Bonsai stablo

 

Podrijetlom iz Kine i usavršenim u Japanu, uzgoj bonsaia nadišao je svoje hortikulturne tehnike i postao oblik umjetnosti. Bonsai stabla se promatraju kao živa umjetnička djela koja prikazuju vještine uzgajivača jer su više od samog vrtlarstva. Uzgoj ovih stabalaca zahtijeva znanje, strpljenje i predanost. Savršen su prikaz ravnoteže između hortikulture i umjetnosti.  U biti, bonsai je više nego samo vrtlarski hobi; to je putovanje umjetničkog izražavanja i povezivanja s prirodnim svijetom.

 

Prirodna stabilizirana Bonsai stabla

 

Bonsai stabalca dobila su novu dimenziju razvojem stabiliziranog bonsaia. Očuvana stabla prolaze kroz proces stabilizacije, što im omogućuje da zadrže svoje zamršene oblike i nježno lišće. Prednosti stabiliziranih bonsaia nadilazi i njihovu estetsku privlačnost.

 

 

Za razliku od živih bonsai stabala, koja zahtijevaju stalnu njegu i održavanje, stabilizirana bonsai stabla pažljivo se beru na vrhuncu svoje ljepote i zatim tretiraju ekološki prihvatljivim formulama, učinkovito zaustavljajući propadanje dok zadržavaju realističan izgled i teksturu stabla. Bonsai stabilizirano drvce zahtijeva minimalno održavanje, nema potrebe za zalijevanjem, obrezivanjem, oblikovanjem ili brige o vremenskim uvjetima što ga čini odličnim izborom za sve koji žele unijeti prirodu u svoj životni prostor, ali imaju ograničeno vrijeme i znanje za održavanje živog bilja.

 

Bonsai ima simbolično značenje u raznim kulturama. Neki od simbola koje predstavlja su harmonija, ravnoteža, mudrost, strpljenje i ljepotu zbog samog čina oblikovanja stabla godinama. Daruju se kao simbol prijateljstva, sreće i dugovječnosti što čini ovo dekorativno stablo idealnim poklonom za bližnje.

 

U Tech Garden ponudi možete pronaći više vrsta Bonsai dekora. Kod nas također možete pronaći veliki izbor ukrasnih tegli i žardinjera za bonsai drvca. Mi ćemo Vam pomoći izabrati ukrasnu teglu koja će najbolje odgovarati Vašem interijeru.

Zašto odabrati Tech Garden bonsai stabalce?

 

Iz prakse nam je poznata činjenica da velik dio živih bonsai stabalaca uvene u prvoj godini nakon kupnje. Odabirom Tech Garden bonsai stabalaca osiguravate svom interijeru bujan i dugotrajan botanički ambijent.

 

Javite nam se za više informacija te unesite dašak prirode u vaše prostorije s ukrasnim drvcima!

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.