Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Tech Garden na 43. Prazniku cvijeća u Splitu

Vrhunski ambijent podruma Dioklecijanove palače dodatno je naglasio ljepotu i raskoš izloženog zelenila i cvijeća na 43. izdanju Praznika cvijeća u Splitu.

U moru prekrasnih i mirisnih cvjetnih instalacija, “zapeli smo za oko” svakom posjetitelju ovog događanja. Osim uobičajenih eksponata zelenih zidova od prirodnih mahovina i bilja, ovom prigodom sve posjetitelje iznenadili smo našim zelenim lusterom GREEN OASIS, koji je promotivno predstavljen u prigodnom ambijentu podruma Dioklecijanove palače. Od sada ga možete naručiti jer se nalazi u našem redovnom prodajnom programu. Svjetleće tijelo je marke PHILIPS, obložen islandskim lišajem luksuzne kategorije.

Luster Green Oasis je uistinu očarao sve posjetitelje pa ne iznenađuje činjenica da su se mnogobrojni zaljubljenici u cvijeće i zelenilo fotografirali upravo ispred našeg lustera. A kakav bi to sajamski ugođaj bio da nema pipkanja i čupkanja svega izloženog, pa smo budno pazili na sve prstiće koji su se našli na našem lusteru.

Ovom prigodom također smo prezentirali dio prodajnog asortimana stabiliziranog cvijeća, paprati i bilja koje će profesionalni kreativci i cvjećari uskoro moći nabavljati na našem web shopu.

Zadovoljni izlaganjem, posjećenosti i prekrasnim aranžmanima, donosimo vam dio čarobne atmosfere iz Dioklecijanove palače.

 

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.