Tech Garden na 43. Prazniku cvijeća u Splitu

Tech Garden na 43. Prazniku cvijeća u Splitu

Opis Projekta:

Vrhunski ambijent podruma Dioklecijanove palače dodatno je naglasio ljepotu i raskoš izloženog zelenila i cvijeća na 43. izdanju Praznika cvijeća u Splitu.

U moru prekrasnih i mirisnih cvjetnih instalacija, “zapeli smo za oko” svakom posjetitelju ovog događanja. Osim uobičajenih eksponata zelenih zidova od prirodnih mahovina i bilja, ovom prigodom sve posjetitelje iznenadili smo našim zelenim lusterom GREEN OASIS, koji je promotivno predstavljen u prigodnom ambijentu podruma Dioklecijanove palače. Od sada ga možete naručiti jer se nalazi u našem redovnom prodajnom programu. Svjetleće tijelo je marke PHILIPS, obložen islandskim lišajem luksuzne kategorije.

Luster Green Oasis je uistinu očarao sve posjetitelje pa ne iznenađuje činjenica da su se mnogobrojni zaljubljenici u cvijeće i zelenilo fotografirali upravo ispred našeg lustera. A kakav bi to sajamski ugođaj bio da nema pipkanja i čupkanja svega izloženog, pa smo budno pazili na sve prstiće koji su se našli na našem lusteru.

Ovom prigodom također smo prezentirali dio prodajnog asortimana stabiliziranog cvijeća, paprati i bilja koje će profesionalni kreativci i cvjećari uskoro moći nabavljati na našem web shopu.

Zadovoljni izlaganjem, posjećenosti i prekrasnim aranžmanima, donosimo vam dio čarobne atmosfere iz Dioklecijanove palače.

 

 

Rezultat:

Imate ideju za svoj prostor?

Suglasnost