Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Krajobrazna arhitektura

Usluge krajobrazne arhitekture

Krajobrazna arhitektura

Privatna vila krajobrazna arhitektura

Ljubav i uzbuđenje prema biljkama i inovativnim rješenjima, upotpuniti ćemo s ponudom kompletnoga krajobraznog uređenja. Čak i ako nemate puno prostora za uređenja vrta ili balkona, vaše postojeće utočište može postati prava mala oaza mira uz praktična i originalna rješenja koja donosimo. Naša je Vizija, svjesno ulagati u kvalitetu otvorenih prostora, koji esencijalno povećavaju urbanu vrijednost stanovanja. Ako ste i vi zaljubljenik u svaki kvadrat vašega otvorenog prostora i cijenite boravak u prirodi, za Vas kreiramo ideje kojima ćete organizirati svoju boravišnu zonu. Ukoliko ste spremni na pozitivnu promjenu tvrtka Tech Garden nudi usluge organizacije, oblikovanja i izgradnje zelenih javnih i privatnih površina, u isto vrijeme pristupa autentično prema svakom pojedinačnom projektu. U cilju nam je odgovoriti na uvjete određene lokacije i zadovoljiti prirodne zahtjeve prema održivom pristupu oblikovanja prostora, stvarati prostore koji prenose poruku, potiču komunikaciju i unose dinamiku u elementarni ambijent. Glavna vodilja prema kvalitetnim rješenjima jest integriranje krajobraza u postojeći izgrađeni sustav elemenata u skladu sa željama i potrebama naših klijenata. Stručnim i profesionalnim pristupom u dogovoru sa Vama, nalazimo optimalna i praktična s jedne strane te estetski impresivna rješenja za uređenja balkona, krovnih vrtova, okućnica, parkova, dječjih igrališta i školskih vrtova, urbanih zelenih površina, hotelskih kompleksa, turističkih naselja i ostalih javnih i privatnih objekata, koja će podržavati vrijednosti kvalitetnog i održivog života u urbanoj sredini.

Krajobrazna arhitektura

Uređenje okućnica

Što je krajobrazna arhitektura

Krajobrazna arhitektura ključni je element urbanog održivog razvoja. Ona odgovara na složene društvene i prostorne potrebe modernog doba, prema kojima oplemenjuje prostore. To podrazumijeva organizaciju vanjskih područja, oblikovanje boravišnih zona i ostalih struktura te izgradnju novih krajobraza kojima se postiže usklađeni sustav upravljanja zelenim površinama. Djelovanje i oblikovanje prirodnog okruženja prema načelima krajobraznog uređenja drastično utječe na samu zajednicu i širu okolinu, a time povećava kvalitetu života i samoga pojedinca. Organizacija vanjskog prostora unosi sklad u dijelove u kojima nedostaje jasna struktura, čijim se oblikovanjem oživljava duh i karakter mjesta.

Nastojimo odgovoriti na zahtjeve razvojnih potreba prema uravnoteženom odnosu unutarnjeg i vanjskog prostora načelima zelene arhitekture, koja se sustavno prilagođava promjenama i potrebama svih korisnika. U cilju nam je kreirati prostore koji potiču kontemplaciju i promišljanje, a opet ostavljaju dojam ugodnog i spokojnog mjesta za odmor, te navode korisnika na promjenu okoline i korištenje vanjskog prostora. Studije su pokazale da uređenje okoliša ima direktan učinak ne samo na mentalno stanje pojedinca, već i na uspješniji performans u dnevnim aktivnostima, što generalno pokušavamo postići implementacijom naših projekata. Prirodni elementi okoliša, u pravilnom odnosu na prostor, omogućuju korisnicima veću životnu sposobnost, poboljšavaju generalno zdravlje, pa tako i energetsku i ekološku učinkovitost. Ističući važnost prema što većem broju uređenih prirodnih površina, ujedno utječemo na promicanje svijesti o ekološkoj ravnoteži u izgrađenom okolišu i načinu na koji on djeluje na sveukupan kolektiv.

Uređenje okućnica

Travnjaci, privatna vila

Nudimo inovativna rješenja za situacije u kojima klasični pristupi ne daju zadovoljavajuće rezultate.

Krajobrazna arhitektura

Uređivanje travnjaka i okućnica

Usluge koje nudimo:

  • Savjetovanje s klijentima o ukupnim potrebama za izvedbu projekta
  • Snimak postojećeg stanja i prikupljanje podataka o lokaciji/ izlazak na teren
  • Analiza podloga i uvjeta
  • Prostorno i oblikovno rješenje/ Idejno rješenje
  • Izvedbeno rješenje
  • Izvedba odabranog projektnog rješenja
  • Izrada troškovnika

 

Živica od bršljana

Živice od bršljana

Javite nam se s povjerenjem!

Suglasnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.