Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Kako osigurati privatnost na balkonu ili terasi?

Naš dom je naša mala oaza mira i privatnosti, daleko od očiju znatiželjnika. Tu istu privatnost i mir često želimo zadržati i kada koristimo balkone ili terase. 

 

Praktična rješenja koja nas štite od pogleda susjeda ili slučajnih prolaznika, u tom su slučaju, razne opcije balkonskih paravana ili pregrada. Osim što podižu estetsku vrijednost prostora, pružaju nam i zaštitu od neželjenih promatrača te vjetra i sunca, pa se tako definitivno isplati uložiti u kvalitetne paravane ili pregrade. 

 

Za ljubitelje prirode i zelenila predlažemo biljnu alternativu konvencionalnim balkonskim paravanima. 

Tech Garden umjetnim biljem s UV zaštitom lako ćete postići efekt urbane džungle na vašem balkonu ili terasi, a ujedno ćete dobiti i zaštitu od neželjenih pogleda, sunca I vjetra. 

 

Uz zavidnu estetsku vrijednost, Tech Garden umjetno bilje ne zahtijeva nikakvo održavanje, pa tako možete uživati u zelenilu bez bojazni da će ga ugroziti različite vremenske neprilike ili nametnici. Osim toga, UV zaštita garantira da će Tech Garden umjetno bilje potrajati dulje od običnog umjetnog bilja, pa nećete morati brinuti o posljedicama koje donose prve zrake sunca. 

Tech Garden umjetno bilje možete postaviti na različite površine, bilo da se radi o žičanim ili drvenim ogradama ili pak ravnim plohama, a svaki boravak na balkonu izgledat će kao pravi odmor u prirodi. 

 

Za one kojima uzgoj biljaka nije stran pojam, vertikalni vrtovi ili raskošne žive biljke su izvrstan izbor za stvaranje privatne male oaze. 

 

UZGOJ BILJA NA BALKONIMA U SVRHU PREGRADA

Balkonski  vrt ne znači nužno ograničenje površina za uzgoj bilja, sve dok rješenja nalazimo u vertikalnim plohama za uzgoj zelenila. Biljke mogu biti pažljivo smještene, držeći se podalje boravišnog prostora, ali ostavljajući svoj utjecaj na cjelokupni ambijent. 

Kombinacija elemenata koji će služiti kao potpora za biljke penjačice, dodatno će ograditi prostor i na taj način osigurati mir i izolaciju. 

Dodatni trikovi kojim se možemo poslužiti su viseće tegle, koje u drugačijem položaju, stvaraju zaigrane zelene pregrade. 

Visoke tegle u nizu, dominantno zatvaraju prostor, te se često koriste za ograđivanje prostora. Puni potencijal zaštite često nalazimo u kombinacijama različitih tegli, unošenjem pregrada na koje se mogu montirati manje teglice sa biljem i drugih viših biljaka.

 

Bez obzira na veličinu balkona, terase ili vrta, kombiniranjem različitih živih ili umjetnih biljaka lako možete stvoriti mali zeleni raj daleko od očiju znatiželjnika. 

Za bilo koju od navednih opcija, kontaktirajte nas s povjerenjem, a naš stručni tim osigurat će vam najljepši privatni zeleni prostor na balkonu ili terasi.

 

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.