Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Ekskluzivni asortiman na tradicionalnom Sajmu cvijeća u Splitu

Split će od 4. -7. svibnja svim u podrumima Dioklecijanove palače posjetiteljima po 43. put pripremiti jednu vizualnu kulturnu poslasticu – tradicionalan Sajam cvijeća u sklopu kojeg će svoj već poznati asortiman nadopunjen novitetima predstaviti i naša tvrtka.

Strastveni poklonici pravog bilja i cvijeća u izložbenom prostoru naše tvrtke moći će se opustiti uz kreativno osmišljene panele od lišaja, polarne i ravne mahovine. Nadopunjene atraktivnim biljem, zidne obloge predstavljat će pravu zelenu oazu šumskih nota. U njoj će se naći i raskošni zidni paneli bršljana.

Posebnu ponudu stabiliziranog bilja, lišća, paprati i cvijeća pripremili smo za profesionalne cvjećare, ali i kreativce koji se tako osjećaju. Za one istančanog ukusa koje zanimaju noviteti osmislili smo vrlo atraktivan luster Green Oasis s apliciranim lišajem. Asortiman efektnih ukrasa za dom proširili smo i na zanimljive zidne dekoracije minimalističkih motiva uokvirenim lišajem. Predstavit ćemo i iznimno dekorativne kugle od lišaja kao i uokvirene slike od iste vrste bilja.

U kreiranju smirujućeg osjećaja vrtnog zelenila i šumskog duha u prostoru otišli smo korak dalje kako bismo zadovoljili potrebe naših potencijalnih klijenata. Vjerujemo da ćemo i ovaj put dostaviti smirujuću i opuštajuću vibru ukrasa za svakodnevicu te da će nas posjetitelji prepoznati kao unikatnog pridonositelja ambijentalnoj vrijednosti.

Naš prostor nalazi se na ulazu u podrume Dioklecijanove palače lijevo u sklopu tradicionalnog Sajma cvijeća. Sajam, pod motom ”Odloži smeće, sadi cvijeće“, ove godine bit će obogaćen i sajmom obrtništva. Cjelokupna manifestacija održava se na dvije lokacije: Podrumi Dioklecijanove palače i park Đardin. Glavni organizator Udruženje obrtnika Split pripremio je pregršt lijepih iznenađenja te besplatne radionice.

U sklopu tradicionalnog sajma cvijeća u kojem se može vidjeti zaista zanimljiva paleta cvjetnih dekoracija i radova florista iz cijele Europe, pozivamo Vas da posjetite i naš izložbeni proctor s ekskluzivnim proizvodima.

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.