Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Vrhunski samostojeći cvjetni aranžmani

Cvjetni aranžmani za stolove su neizostavna estetska komponenta, nerijetko i glavni nosioci cjelokupnog vizuala prostora u kojem se nalaze ili eventa za koji su namijenjeni.

Prilikom odabira omiljenog vam bilja i cvijeća, koje je neizostavni dio aranžmana, morate voditi računa o još nekoliko bitnih elemenata: visini aranžmana, strukturi, praktičnosti, trajnosti i originalnosti.

Kako bi zadovoljili sve navedene forme, za vas donosimo vrhunske CLOUD GARDEN stolne samostojeće aranžmane, koncipirane tako da zadovolje sve kriterije aranžmana kojeg će svi prisutni primijetiti i još dugo nakon toga, spominjati. A upravo to je bitno za sve što organizirate: da se još dugo priča o vašem ambijentu!

Cloud Garden dugotrajno svježi cvjetni aranžmani napravljeni su od čvrste dizajnirane konstrukcije s apliciranom okruglom staklenom vazom na vrhu. Kataloška visina konstrukcije je 60cm i 75cm, po narudžbi radimo konstrukcije i do 2 metra ili više. Neke od biljaka koje krase ove aranžmane su divlji bršljani, eukaliptusi, amaranti i cvjetne paprati te mahovine. Što se tiče cvijeća na izboru su ruže svih veličina i boja, karanfili, hortenzije, gardenije, krizanteme te orhideje.

Svo bilje i cvijeće je stabilizirano što znači dugotrajno svježe i lijepo, bez potrebe zalijevanja, podrezivanja ili bilo kakvog održavanja. Staklenu vazu na vrhu moguće je jednostavno zamijeniti drugačijim aranžmanom tako da za razne prigode možete mijenjati boje i vrste aranžmana. Upušteno cvijeće u nizu može biti nanizano parcijalno i transparentno kako bi se, kroz instalaciju, za stolom vidjeli svi sudionici bez optičkih paravana. Postolje paravana prekriveno mahovinama može služiti za aplikaciju dodatne vaze s cvijećem ili svijećom.

Osim kao stolni aranžmani Cloud Garden aranžmani mogu biti samostojeći u kutu određene prostorije, prijemnog prostora, apartmana i slično.

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.