Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr - Saznajte više o projektu na linku EU PROJEKT

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. www.strukturnifondovi.hr
Saznajte više o prijektu na linku EU PROJEKT

Coulisse-sajam Ambienta 2019

Coulisse, jedan od brendova koji zastupa Solelux, dio je dizajnerske scene koja se tematski uklopila na Sajmu Ambienta 2019, u sklopu izlaganja ideja o arhitekturi, dizajnu, građenju i alternativnim rješenjima.

Zidna šumska instalacija transformira prostor u ugodan kutak u kojem se s lakoćom pauzira u pregledavanju vodećih izložbenih hrvatskih i inozemnih proizvođača.

Svi posjetitelji su tijekom trajanja Salona, imali mogućnosti postati dio zelene Tech Garden atmosfere i informirati se o našim modularnim šumskim panelima.

Otpornost naših stabiliziranih biljnih materijala, omogućila je neometano druženje i upoznavanje.

Upravo smo ovu platformu iskoristili za predstavljanje novih kompozicijskih i modularnih elemenata zelenoga zida i povezali svoje ideje s ostalim inventorima iz svijeta dizajna.

Imate ideju za uređenje? Javite nam se...

Suglasnost

Slanjem gore navedene forme prihvaćam da se moji podaci spremaju u privremenu bazu podataka i koriste u svrhu objave newslettera tvrtke Tech Garden d.o.o.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Tech Garden d.o.o.